BELEDİYE BAŞKANIMIZ HARUN KALINTAŞ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI IMG 2835 scaled  BELEDİYE BAŞKANIMIZ HARUN KALINTAŞ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI IMG 2835 scaled

Kıymetli Vatandaşlarım, Sevgili Kovanlık’lılar

Öncelikle Ramazan Bayramınızı kutlar, ülkemize ve tüm dünya ülkelerine barış, kardeşlik, mutluluk ve huzur getirmesini, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, manevi duygularımızı yenilemek için önemli bir fırsat olan bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, Bayramın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Haber & Duyurular